Skip to main content
Back EndDigital NomadResor

Karantän i Dalarna Dag 5

By november 26, 2020No Comments

Vi trivs verkligen i vår lilla stuga i Dalarna. Supermysigt verkligen. Helt klart spartanskt men vi har allt vi behöver och man tvingas gå ut lite då och då för att hämta ved, gå på toa (i ett av uthusen) osv.

Vi går också på promenader för att komma ut i naturen och det är verkligen mysigt. En av mina döttrar övar på skateboard ute på den lilla asfalterade vägen utanför huset.

Såhär långt så har vi klarat karantänen bra tycker jag. Igår (Onsdag) fick vi våra visum godkända så det känns också mycket bra. Vi är redo för avfärd. 🙂 Well, nästan iaf.

Hustrun sitter i vardagsrummet med alla våra väskor och grejer och arrangerar. 🙂 Det är alldeles för mycket saker så vi kommer behöva dra ner på alla prylar och kläder vi vill ha med oss.

Såhär långt ser det ut såhär med de sakerna jag velat fokusera på under karantänen:

Jobb: 4
Träning: 1
Hobby: 3
Projekt: 2

Känns helt ok att jag kommit igång med projektet. Jag har lyckats lösa ett problem jag haft väldigt länge med att spara ett json dokument i postgres. Men idag lyckades jag så det känns super. Det har hindrat mig från att komma vidare väldigt länge.

Nästa steg blir att strukturera om databasen en aning då ett av API:erna kommit med ny version. Det blir morgondagens arbete.

Träningen…. Måste skärpa mig.

Samuel

Jag har under de senaste 20 åren startat fler än 10 företag, haft mängder av anställda och jobbat mer eller mindre dygnet runt. Men man finner ingen lycka i sånt. Kortvarigt kanske. Nu lever jag istället med min familj som Digital Nomad och arbetar mestadels ideellt. Ett sjukt mycket mer givande liv. På den här sajten skriver jag om mitt liv som Digital Nomad. Jag hoppas kunna inspirera någon annan att upptäcka livet utanför ekorrhjulet.