Skip to main content
Digital NomadFront EndMarknadsföring

Mitt senaste projekt inom SEO

By september 20, 2019No Comments

Det är kul att utveckla nya system och nu har jag lagt kanske 3 månader på ett nytt som bli klart inom 1-2 månader. Det heter SEOtoolbox.io och är ett system för dig som vill förbättra din SEO.

Det som är lite speciellt med det här systemet är att jag bygger in stöd för alla möjliga olika typer av sökningar och sökmotorer. Du kan t ex tracka produkter på Amazon, se resultat för mobilsökningar på Google eller lokala sökningar i t ex Jönköping. Det gör att du kan få mer exakta svar på dina positioner. De flesta systemen som finns tillgängliga där ute idag saknar stöd för t ex sökningar från mobila enheter.

Det ska bli kul när jag väl släpper systemet. Det kommer finnas en bra uppsättningar seo-verktyg för att analysera backlinks, mäta sökordspositioner, on-page analys och mycket annat med.

Jag återkommer med en mer utförlig post när jag väl släppt sajten.

Samuel

Jag har under de senaste 20 åren startat fler än 10 företag, haft mängder av anställda och jobbat mer eller mindre dygnet runt. Men man finner ingen lycka i sånt. Kortvarigt kanske. Nu lever jag istället med min familj som Digital Nomad och arbetar mestadels ideellt. Ett sjukt mycket mer givande liv. På den här sajten skriver jag om mitt liv som Digital Nomad. Jag hoppas kunna inspirera någon annan att upptäcka livet utanför ekorrhjulet.