Skip to main content
Resor

Karantän i Dalarna Dag 2

By november 23, 2020No Comments

Igår blev det inte mycket träning men en hel del av mina andra mål så jag är hyfsat nöjd ändå.

Jag la en del tid på Blender men fastnade kanska snabbt. Det är svårare än man tror. 🙂 Men skam den som ger sig. Idag har jag fortsatt och faktiskt lyckats modellera lite. Jag har påbörjat en rymdgubbe i low poly style. Tanken är att göra gubben modulbaserad med diverse atteraljer. Ska bli kul att lära sig mer om rigid body etc.

Jag har tränat ytterst lite även idag. Verkar redan som att det kommer att vara min största utmaning. Det blir lite spontanarmhävningar mellan alla andra saker jag gör.

Jobbet gick väldigt bra idag. Betade av en hel del så det var kul.

Mitt projekt har jag inte påbörjat något på ännu. Hoppas få till att göra lite med det på eftermiddagen imorgon.

Så från en skala 1-5 där 5 är kanon så blev det följande.

Jobb: 5
Träning: 1
Hobby: 3
Projekt: 0

Så totalt 9/20… Det DÄR håller inte. Dax att öka takten. Imorgon blir det åka av!

Samuel

Jag har under de senaste 20 åren startat fler än 10 företag, haft mängder av anställda och jobbat mer eller mindre dygnet runt. Men man finner ingen lycka i sånt. Kortvarigt kanske. Nu lever jag istället med min familj som Digital Nomad och arbetar mestadels ideellt. Ett sjukt mycket mer givande liv. På den här sajten skriver jag om mitt liv som Digital Nomad. Jag hoppas kunna inspirera någon annan att upptäcka livet utanför ekorrhjulet.